achtergrondkleur-hakvoortdaglicht

Hak4t opgenomen in STABU-besteksystematiek

Hak4t opgenomen in STABU-besteksystematiek

De specificaties van de Hakvoort lichtstraten zijn opgenomen in het STABU Bouwbreed. Hakvoort daglicht voorziet bestekschrijvers hiermee van benodigde informatie. Deze informatie kan vervolgens gebruikt worden voor het schrijven van bestekteksten.

Op dit moment wordt er een deel van het assortiment van Hakvoort daglicht getoond in het informatiesysteem van STABU Bouwbreed. De Hak4t groep, waarvan Hakvoort daglicht een onderdeel is, wil de bestekteksten uitbreiden voor al haar merken. Door relevante informatie over de producten van Hak4t daglicht, kunstlicht en zonwering beschikbaar te stellen via STABU ondersteunt Hak4t bestekschrijvers op een snelle en efficiënte wijze.

In de STABU-besteksystematiek wordt naast technische specificaties ook juridische en administratieve informatie beschikbaar gesteld. STABU levert tevens de informatie die nodig is voor het Bouw Informatie Model. De database van STABU kan gekoppeld worden aan het BIM. Met de koppeling aan STABU Bouwbreed wordt het mogelijk om voor alle onderdelen in het model naast de bijbehorende maten ook productinformatie, normen en prestatie-eisen terug te vinden.

STABU is al sinds de jaren ’70 een samenwerking tussen partners in de woning- en utiliteitsbouw en levert met STABU Bouwbreed een online specificatiesystematiek waarmee zowel bestekken kunnen worden gemaakt als complete gebouwdossiers. Alle informatie wordt getoetst aan wet- en regelgeving.

HAK4T_STABU_BOUWBREED_LOGO

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

paul-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Paul Hakvoort, COO