Post NL depot Kolham

   Terug naar overzicht

Post NL Kolham


Beschrijving
Al meer dan 200 jaar bezorgt PostNL (voorheen PTT) uw post, in Nederland en daarbuiten. PostNL is de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers van post en pakketten, tussen de fysieke en de online wereld. PostNL maakt communicatie mogelijk tussen mensen en bedrijven, op alle mogelijke manieren.

Als bezorger van 9 miljoen brieven en 575.000 pakketten per dag is PostNL altijd in de buurt. PostNL heeft ongeveer 46.000 medewerkers actief in drie segmenten, werkend in dertien landen verdeeld over drie continenten. De klant wens, de fijnmazige netwerken en de toegewijde PostNL mensen helpen met het realiseren van de PostNL ambitie om de aanbieder van post- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn.

Hakvoort daglicht heeft haar kwaliteitsproducten bij meerdere PostNL distributiecentra (depots) verspreid over Nederland mogen leveren en monteren waaronder in Zwolle, Den Hoorn, Goes, Haarlemmerliede (Halfweg), Opmeer, Kolham en Sassenheim. Bij het depot (sorteercentrum) te Kolham heeft Hakvoort daglicht het gebouw voorzien van 18 gebogen lichtstraten (daglichtconstructies), inclusief 12 elektrisch bedienbare luiken en  1 lichtdoorlatende gevel (vlakke wand constructie)

Producttype
Gebogen lichtstraat, daglichtconstructie, ventilatieluiken, vlakke wandconstructie, clickpanelen

Opdrachtgever
Kamplacon, Ootmarsum Emmeloord

Plaats
Kolham

Land
Nederland


 

Meer weten over onze daglichtconstructies